De Langenlee en de Hattemse Golf & Country Club

De Langenlee is een gezellige Bed & Breakfast te Zwolle, gevestigd in onze boerderij uit 1915. Te vinden aan de rand van Zwolle in het buitengebied Langenholte. De boerderij ligt aan de wandel- en fietsroute “Rondje Zwolle”. Wij beschikken over ruime kamers met elk een eigen badkamer met toilet, tv en gratis wifi. Tevens is er een gezamenlijke ontbijtruimte. Ook kan het ontbijt bij mooi weer geserveerd worden op het gezamenlijk terras.

De Hattemse Golf & Country Club ligt in de bosrijke omgeving van het charmante Hanzestadje Hattem, vanuit de B&B De Langenlee bent u binnen 15 minuten bij de Hattemse Golf & Country Club te Hattem. Deze uitdagende qualifying 9 holes baan ligt verscholen in en op heuvelachtig gebied. De baan is mooi en zeer uitdagend te noemen. Vaak worden golfdagen afgesloten met een drankje of diner in ons clubhuis waar de Hattemse hoeve is gevestigd. Dit kunt u ter plaatse reserveren.

Arrangement Hole In One
1 nacht B&B De Langenlee, inclusief een luxe ontbijt
1x 18 holes Hattemse Golf & Country Club
€ 165,- op basis van 2 personen per kamer

Arrangement Birdy
2 nachten B&B De Langenlee, inclusief een luxe ontbijt
1x 18 holes Hattemse Golf & Country Club
€ 245,- op basis van 2 personen per kamer

Voor reservering van deze arrangementen kunt u een bericht achterlaten of bellen. Dit in verband met de beschikbaarheid op de Hattemse Golf & Country Club.

Hattemse Golf & Country Club